Køb din robuste kulfiber plade hos HF Industri & Marine

Køb din robuste kulfiber plade hos HF Industri & Marine

Når du investerer i kulfiber plader fremfor stål så får du mange fordele. For eksempel er kulfiber 30-40% mindre tungt end aluminium og op til fem gange stærkere end stål af samme vægt. Med en kulfiber plade sørger du for mindre varmeudvidelse, et fremragende udseende, samt at kulfiber er vibrationsdæmpende.

En kulfiber plade er multifunktionel

Kulfiber kan bruges til flere forskellige ting. For eksempel er en kulfiber plade fremragende til at fremstille værktøj og dele til robotter i industrien. Fibrene i kulfiber pladerne gør at bevægelser bliver hurtigere, samt at tunge løft er en mindre udfordring alt imens den bruger langt mindre energi. På den måde skruer du op for produktivitet og ned for omkostninger. En anden ting kulfiber plader bruges til er droner, da det lette og robuste materiale er perfekt til skabelsen af droner. Endeligt finder du også kulfiber i køretøjer, hvor enhedens vægt har stor betydning for performativiteten. Alt fra motocross, racerbiler eller endda sejlsportsverdenen bruger kulfiber.

Find din kulfiber plade hos HF Industri & Marine

Hos HF Industri & Marine kan du finde et stort sortiment af robust kulfiber til både støbning og infusering med epoxy. Vi kan levere kulfiber plader i mange forskellige størrelser alt efter hvad du har brug for. Vi sælger kulfiber plader til gode priser. Har du brug for råd og vejledning, så kan du altid tage kontakt til os. Vi har masser af erfaringen indenfor branchen og vil gerne hjælpe dig godt i gang. Tag kontakt via email eller telefon allerede i dag og hør mere om dine muligheder.