Menu lysestager

Menu lysestager

Menu lysestager

Menu er et dansk brand, som tegnes af talentfulde designere og arkitekter. Menus filosofi er ganske enkel – de ønsker at gøre verden til et mindre kompliceret sted, som er lidt dejligere at vågne op til. Og ser man på brandets popularitet, er det sandelig lykkedes for dem. Menus funktionelle og smukke produkter er nemlig elsket af designentusiaster verden over.

Menu producerer stilrene møbler og tilbehør til hjemmet, som udstråler skandinavisk elegance. Menu lysestager er blandt bestsellerne, takket være deres vellykkede miks af funktionalitet og æstetik. De findes i utallige variationer, men har alle et minimalistisk look, der passer til den moderne og berømte nordiske stil, som man støder på i de fleste skandinaviske hjem. Samtidig er lysestagerne dog tilpas klassiske til, at du kan beholde dem for evigt. Og kvaliteten forhindrer dig heller ikke i det – Menus produkter er nemlig altid i højeste kvalitet.

De populære POV (point of view) lysestager fås både som bordlysestager og væglysestager. De er inspireret af geometriske former og fremstillet i lakeret stål. Idéen bag lysestagerne, hvilket også forklarer navnet, er at udfordre betragterens øje. I filmverdenen refererer point of view nemlig til den synsvinkel, historien fortælles ud fra. Forskellige synsvinkler betyder naturligvis forskellige historier. Og POV lysestagerne ser også forskellige ud, alt efter hvilken vinkel man betragter dem fra. Nogle steder ser det ud som om, at de grafiske linjer svæver frit i luften, mens de fra andre synsvinkler ligger op ad væggen som et edderkoppespind. Du kan også lege med udtrykket selv – det ser nemlig superflot ud at sammensætte flere af lysestagerne til et grafisk mønster på væggen eller en smuk, abstrakt samling på bordet.  

Optical er endnu en populær lysestage fra Menu. Den er en smuk og legesyg lysestage, som skiller sig ud fra mængden. Med en kugle, der fremstår svævende, giver Optical et finurligt udtryk, man ikke glemmer med det samme.

Lysestagerne fra Menu findes i forskellige farver, så der er noget for enhver smag – uanset om du går efter en minimalistisk stil, hvor sort og hvid passer ind, eller efterspørger et mere eksklusivt look med messing eller krom. Lysestagerne fås også i klare farver, for eksempel petroleumsblå eller teracottarød, der er perfekte til at pifte en ellers ensfarvet indretning op med.

Uanset om du vælger en fyrfadsstage eller en stearinlysstage, en stående eller hængende version, i en opsigtsvækkende farve eller mere neutrale toner, giver lysestagerne en hyggelig stemning og et æstetisk touch til din indretning.