Opsætning af ny restaurant: Dette skal du bruge

Opsætning af ny restaurant: Dette skal du bruge

Nu hvor corona så småt er begyndt at lægge sig, og vi igen kan komme til at smovse rundt omkring på de danske spisesteder, så er nu måske et godt tidspunkt, hvis du har drømme om at starte det eget madsted. Vi har i denne artikel samlet et par gode råd til dig, hvis du skal starte op inden for denne branche.

Storkøkken kræver storkøkkenventilation

Selvom du måske ikke har det største restaurantkøkken til en start i dine nye lokaler, så er det helt sikkert større end de fleste køkkener derhjemme i villaerne. Derfor skal du også have en tilsvarende udluftning, så ansatte og gæster ikke skal forsvinde i lugten af mados. Med blandt andet Øland ventilation får du en kvalitetsløsning, som også holder i længden.

Online booking

Er der én ting, som corona har lært os, så er det at navigere digitalt. Men før corona benyttede danskerne også i høj grad de online bookingtjenester, når der skulle reserveres bord. Derfor bør du også give muligheden for det på din hjemmeside, som ikke bør indeholde meget andet end et menukort og så netop en bookingservice. De digitale driftsomkostninger er der ingen grund til at øge.

Hav nok med tjenere på fra start

Når du starter et nyt madsted, er det alfa og omega, at folk får et godt indtryk af stedet med det samme. Hvis servicen er langsom og dårlig, så kan det være lige meget, hvor god maden er, og derfor bør du i hvert fald til en start sikre dig, at der er nok bemanding på.