Pokalbutikken.dk er ekspert i pokaler

Pokalbutikken.dk er ekspert i pokaler

image

Hos Pokalbutikken.dk har vi designet, produceret og leveret pokaler til større og mindre begivenheder over hele landet i mere end 35 år. Pokalbutikken.dk er drevet af Bach Import, som blev stiftet tilbage i 1975. Vores mangeårige erfaring har givet os en viden og en ekspertise ud over det sædvanlige, som i dag placerer os blandt landets førende pokalforhandlere. Vi har alt inden for sportspræmier, og vi er mere end klar til at hjælpe dig med at fejre deltagere og vindere ved sportsstævner og lignende i hele Danmark. Foruden pokaler byder vores store udvalg af sportspræmier også på medaljer, statuetter, pins, emblemer, vimpler med tryk, gaveartikler og broderede og vævede stofmærker.

Stort udvalg af pokaler til ethvert formål

Om du er til pokaler, der er store eller små, guld eller bronze, med eller uden låg, er underordnet for os – vi har det hele. Alle vores pokaler er fremstillet i metal eller chrom og leveres med sokler i ægte marmor, som giver pokalerne et ekstra strejf af elegance. Vi har pokaler i et utal af størrelser, designs, farver og farvekombinationer, herunder naturligvis de klassiske pokalfarver: Guld, sølv og bronze. Derfor tør vi godt garantere, at vi også har en pokalmodel, som passer til lige netop din begivenhed. Du vælger selv, om pokalerne skal være med aftageligt låg, eller om de skal være åbne foroven. Leder du efter vandrepokaler, har vi naturligvis også et bredt sortiment af disse på lager, som både omfatter tinkrus, bægre, skjold og vandrepokaler, som er udformet som klassiske pokaler.

image-1

Personliggør dine pokaler med indgravering og emblemer

Når du indgraverer eller monterer et emblem på dine pokaler, gør du dem unikke. Fordelen ved dette er, at pokalmodtagerne altid vil kunne huske, i hvilken anledning de fik pokalen. Hos Pokalbutikken.dk indgraverer vi gerne dine pokaler, såfremt du ønsker det. Indgraveringen placeres på en plade på soklen. Oftest er det navnet på begivenheden, der foreviges på pokalerne, men vi kan indgravere enhver tekst, som ikke overstiger den anbefalede længde.

Hvis du gerne vil spare indgraveringen væk, men fortsat ønsker at personliggøre dine pokaler, foreslår vi, at du lader os montere dit klubemblem, logo, stævnemærke eller lignende på pokalerne. Vi monterer emblemer ved hjælp af MultiColor-metoden, da denne garanterer tryk i høj kvalitet med skarpe og nøjagtige farver. Vores pokaler egner sig til enhver sportsgren, og du har mulighed for at markere den enkelte sportsgren ved at lade os påsætte sportsmotivet i toppen af pokalen.