Rubbermaid rengøringsvogne gør rengøringen lettere og mere fleksibel

Rubbermaid rengøringsvogne gør rengøringen lettere og mere fleksibel

Rubbermaid rengøringsvogne gør rengøringen lettere og mere fleksibel

Hvis du har ansvaret for at indkøbe en eller flere rengøringsvogne i den private eller offentlige virksomhed, du er ansat, så kan du lette dagligdagen for rengøringspersonalet ved at sørge for, at de har ordentlige rengøringsvogne til vandspande og rengøringsartikler. Med en rengøringsvogn kan rengøringspersonalet nemt komme rundt i virksomheden, og ergonomisk er det langt bedre for kroppen at skubbe en rengøringsvogn rundt end at slæbe tunge vandspande fra lokale til lokale. En god rengøringsvogn er ganske enkelt med til at gøre rengøringen mere effektiv.

Få skræddersyet en Rubbermaid rengøringsvogn der passer til jeres virksomhed

Der findes et væld af forskellige typer af rengøringsvogne på markedet i forskellige prisklasser, men hvis I som virksomhed gerne vil have god kvalitet til favorable priser, så kan det anbefales at besøge Cleanmanagement.dk, som er en dansk leverandør af hygiejne- og rengøringsprodukter. I sortimentet fås bl.a. letvægts rengøringsvogne i plast og aluminium fra Rubbermaid, som er nemme at køre med, og hvor der er god plads til vandspande og rengøringsartikler. I kan eksempelvis vælge modellen Mikrofiber Rengøringsvogn, som egner sig perfekt til det rengøringspersonale, der anvender mange mikroklude og moppe. På denne type rengøringsvogn er der plads til 4 rengøringsspande á 5 liter, og man kan vælge farvekode, så det er nemmere for rengøringspersonalet at huske, hvilken spand der skal bruges til kantine, toiletter og kontorer, og dermed opretholdes en høj hygiejnestandard. Der er god plads til affald i den 128 liter store vinylpose med låg, som er nem at tømme, og derudover har rengøringsvognen to opbevaringsbokse samt plads til fejebakke og moppesystem. Hos Cleanmanagement.dk er det muligt at købe forskelligt tilbehør til Rubbermaid rengøringsvogn, og dermed kan virksomheder få skræddersyet deres helt egen individuelle løsning.

Sikkerhedslåste rengøringsvogne til sygehus- eller plejesektoren

For rengøringspersonale, der er ansat i på et sygehus eller i plejesektoren, kan det være en fordel med en sikkerhedslåst vogn, som kræver personlig nøgle. Denne model har desuden stille hjul, så den ikke virker forstyrrende, når den kører ned ad gangene.

Ekspertrådgivning og konkurrencedygtige priser

Når I som virksomhed vælger Cleanmanagement.dk som leverandør af rengøringsvogne, så får I rigtig god kvalitet for pengene. Cleanmanagement.dk har stor ekspertise inden for bl.a. rengøringsprodukter og kan dermed give jer al den professionelle vejledning I har behov for, når I skal vælge den type rengøringsvogn, som er den rigtige for jer. Hos Cleanmanagement.dk er priserne konkurrencedygtige sammenlignet med andre leverandører på markedet, og I får naturligvis jeres rengøringsvogne leveret direkte til firmaadressen.