Perfekt pasform og et råt look

Perfekt pasform og et råt look

Perfekt pasform og et råt look

Pieszak er et dansk brand, der slår sig på at have en perfekt pasform og et look, der er råt og lækkert. Særligt deres Pieszak jeans er de blevet kendt for, og det skyldes først og fremmest at de sidder ualmindeligt lækkert på de fleste kroppe. Derudover har de en masse rå detaljer, der giver et twist til hverdagsoutfittet eller som er prikken over i’et, når du skal i byen.

Ved du ikke hvad du skal have på til den næste fest eller trænger du bare til nye jeans? Pieszak leverer tøjet, så du kan blive det lækreste udgave af dig selv – hver dag.

Bagom Pieszak

Pieszak blev startet i 2007 af Henriette Pieszak, som er en anerkendt, dansk designer. I starten var det meningen, at Pieszak kun skulle producere jeans, men efterhånden som populariteten steg, udviklede produkterne sig til at omfatte både over- og underdele, og det meste af tøjet kan shines op eller ned, så det kan bruges til både hverdag og fest.

Fremhæver din kvindelige skønhed

Filosofien bag Pieszak er, at tøjet skal fremhæve den kvindelige krop og alle dens skønheder. Derfor er de blandt andet designet, så de sidder godt henover numsen, og så er de selvfølgelig lette at mikse med alskens andet lækkert tøj.

Brug de rå bukser sammen med en enkel cardigan og en loose T-shirt og skab et feminint og sexet look. Eller hvad med at tage et kig på de mange andre designs, Pieszak byder på? Du finder både fine kjoler med blonder, lækre bomuldsbluser og ikke mindst bukser i alle afskygninger.

Fokus på kvalitet

Alle kollektioner fra Pieszak er lavet med fokus på god kvalitet, og det skyldes en bestemt årsag: du skal kunne bruge det igen og igen. Tøjet er produceret af gode materialer, og så er det meste lavet i et enkelt snit, der gør det muligt at anvende det til forskellige lejligheder året rundt.

Den høje kvalitet og det rå look i kombination med skarpe priser har gjort Pieszak til at af de førende mærker i den danske modebranche. Vil du være med, hvor det sker, så er det her, du skal finde dit tøj. De mange produkter i forskellige farver gør det muligt, at finde frem til en masse yndlingsitems – og på den måde bliver det endnu lettere at blive klar til at gå ud af døren. Uanset om du skal i skole, til fest eller noget helt tredje.