De skønneste julenisser

De skønneste julenisser

De skønneste julenisser

Elsker du at pynte op til jul med små og finurlige nisser? Så skylder du dig selv at tage et kig på Maileg, og deres skønne julenisser – og al deres andet julepynt for den sags skyld. Her finder du charme og detaljer, der forener moderne skandinavisk design med historiebøgernes mange fortællinger, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Hvem er Maileg?

Maileg er en dansk virksomhed, der ligger i Herning. Virksomheden fremstiller ikke bare julepynt, men interiør og legetøj til alle, der sætter pris på det særlige udseende, der kendetegner alle Mailegs produkter. Grundlæggeren af Maileg er også designeren bag produkterne, og hun er blandt andet uddannet på den fransk designskole “L’ecole d’art de Marseille i Paris – og den eventyrlige by danner grundlag for mange af de finurlige detaljer, du finder i Mailegs univers.

Pynt op til jul med Maileg

Er du vild med den smukke, enkle og charmerende stil, så kan du rolig pynte op til jul med Maileg. Maileg nisser er særligt populære, og det er der ikke noget at sige til. De er så fine i deres udtryk allesammen. Et af de sidste skud på stammen er Mailegs metalnisser, der har vundet stor glæde blandt både danske og udenlandske forbrugere. Her får du en fin lille nisseparade, der kan hænges på juletræet eller på en gren – og når de skal pakkes væk, så har de hver deres tændstikæske at bo i til næste år.

Tidsløst design

Et af de interessante ting ved Maileg er, at designet er meget tidsløst. Her er det ikke modens luner, der bestemmer, hvordan produkterne skal se ud, men derimod ønsket om at skabe ting, som ejeren kommer til at holde af, og som kan tages frem igen og igen – dag efter dag og år efter år. 

Und dig selv et produkt eller to fra det jyske designmærke eller giv et i gave til en, du holder af.