Specialmaskiner letter produktionen

Specialmaskiner letter produktionen

Produktionsarbejde er hårdt arbejde og det slider på kroppen at løfte tunge elementer og lave den samme bevægelse igen og igen. Det betyder også, at præcision ikke altid kan opnås. Derfor er der også flere og flere, der investerer i specialmaskiner, der kan gøre en del af arbejdet – og hjælpe med resten.

Hos unimec.dk producerer de højteknologiske specialmaskiner til en lang række formål – herunder automatiseret montage samt færdiggørelse af industriproduktet. Har I en helt specifik opgave, der kræver en specialmaskine, kan de lave den til jer.

Det specielle ved deres maskiner er, at de benytter standardløsninger, når det er muligt, men tilføjer deres egne elementer og kompetencer, når det giver mening. Det betyder nemlig, at de kan lave et godt produkt af høj kvalitet med minimale omkostninger.

Alle deres maskiner er modulopbyggede af deres egene aluminiumsprofiler, hvilket giver modulerne et solidt fundament, der også er fleksibelt. Dermed kan I også let tilføje noget til modulet, skulle I senere komme i tanke om, at I behøver en udbygning.

Automatiske løsninger til opslidende arbejde

Robotarme kan klare det tunge og trættende arbejde uden rent faktisk at blive træt. Det er en kompleks proces, der involverer mange andre komponenter, at udvikle en robot, men derfor producerer de også selv mange af disse øvrige komponenter. Med designs der udnytter robottens potentiale, får I en solid og holdbar investering. Dermed vil I altså med en robotløsning få en langt mere effektiv løsning til jeres opgaver.

Skæremaskiner kan arbejde med kirurgisk præcision – også i besværlige materialer – så I behøver ikke længere bøvle med få elementer til at passe sammen. Sådanne maskiner samt andet produktionsudstyr kan laves med punktsvejseudstyr, ultralyd og vandskæring afhængigt af hvilket materiale, de skal forarbejde.

Andre løsninger til jeres produktion kunne være montageautomatik, der kan forarbejde produkter. Sådanne maskiner kan inkludere alt fra skruemaskiner og hotmelt til UV-lys og ultralyd – og det alt sammen uden pauser.

Mange års erfaring med bredt sortiment

Igennem deres mange års arbejde har de opbygget en lang række profilsystemer, der kan indgå i specialmaskinerne, hvilket betyder, at de altid er opdateret. For jer betyder det også, at I får et produkt, der er let at implementere.

I kan kigge nærmere i deres brede sortiment – skulle I have et specifikt ønske, da kan I kontakte dem og finde ud af hvilken løsning, der passer bedst til jeres behov. Så I kan få jeres opgaver klaret med specialmaskiner med markedets højeste præcision.