Bestil årstidsbestemte menuer af god kvalitet

Bestil årstidsbestemte menuer af god kvalitet

Gode råvarer og kød fra dyrevelfærdsgårde

Skal du holde fest eller har en festlig anledning og ønsker catering til Nordsjælland? Brammers menuer leverer i hele Nordsjælland. De vælger deres råvarer efter årstiden og er særligt gode til at sammensætte menuer. Derudover kan du spise med god samvittighed, da Brammers Menuer prioriterer kød fra dyrevelfærdsgårde. Gæsterne skal have en oplevelse, og smagen skal bringe minder om en tid, hvor der blev lavet mad fra bunden, og følelsen af kærlighed til mad. Og så ser maden ud, som om der er tænkt over helheden. 

Der er ikke den anledning, Brammers Menuer ikke kan levere til. Om du ønsker amerikansk brunch, fingerfood til receptionen eller den helt store festmenu, kan du trygt vælge Brammers Menuer, da de laver mad fra bunden med de bedste råvarer. Du kan også tilvælge personale til din fest samt en kok, der kan holde maden varm mm.

Menuer efter årstiden

Brammers speciale er at sammensætte årstidsbestemte menuer. Det er ud fra et princip om, at maden ikke skal være transporteret fra den ene ende af verden til den anden, samt at årstidens råvarer smager bedst. Derfor kan du vælge de 4 årstider samt julen.

Meget aktuelt er deres store vinterbuffet af 12 smagfulde vinterretter, der koster 339 kr. pr. person for min. 20 kuverter. Eksempler fra denne er lækker røget dyreinderlår, den meget eftertragtede perlespeltsalat med hytteost samt uimodståelig chokoladekage med Peter Beiers chokolade dessert. Du kan også få leveret den lille vinterbuffet, der langt fra betyder, at gæsterne sulter, men oksefilet med flødebagte kartofler, smagfuld rødbedesalat med kokos og fløde samt hvid chokolademousse kan fås for 249 kr. pr. kuvert. 

Du kan også selv vælge din sammesætning af buffet for 239 kr. pr. kuvert. En anden mulighed er, hvis I er over 15 gæster, at vælge tilbuddet på en Super deluxe menu til 300 kr. pr. kuvert, som vil frist enormt, hvis du ser indholdet. 

Brammers Menuer er meget servicemindede, og derfor kan du som arrangør af din fest altid komme med ønsker og ændringer.