Elegante sovesofaer fra Innovation Living

Elegante sovesofaer fra Innovation Living

image

Hvis du er på udkig efter at kan forbedre dit hjem, så det bliver mere stilfuldt og funktionelt, så bør du tage et kig på mærket Innovation Living.

Det danske møbelfirma har skabt smukke og smarte sovesofaer til danske boliger siden 1989, og deres designs kan findes i mange hjem i både ind- og udland. Og det er der god grund til.

Mange har måske den fordom, at sovesenge er knoldede og ubehagelige møbler at sidde eller sove i, der kan virke malplaceret. Men Innovation Living har formået at skabe et udvalg at smukke sovesofaer og futoner i særklasse, der kan fungere i alle slag rum.

De er nemlig designet med den skandinaviske stil for øje, så de er meget stilrene og simple. Deres filosofi handler ikke blot om, at det skal være smukt at kigge på, men også være rart at være i og praktisk at bruge. Derfor skal der være mulighed for at alle kan bruge møblerne, uanset behov og plads.

Madrasserne findes i et væld af forskellige slags, så du kan med garanti finde en, der passer til dine præferencer. Der samme gælder deres udvalg af tekstiler, som du ligeledes kan finde i mange farver og mønstre.

De danske designere gør en dyd ud af at være med på indretningsmoden ved at kombinere moderne stiltyper med klassisk dansk design, der danner et elegant samspil i høj kvalitet.

Find Innovation Living hos Futonhouse.dk

Futonhouse har base i Aarhus, hvor de fører et stort sortiment af futonsenge og sovesofaer fra danske producenter. De vil nemlig gerne åbne danskernes øjne for, at en futonmadras kan være den helt rigtige løsning. Men du behøver faktisk ikke være i Østjylland for at få fingrene i deres smukke sovesofaer, puder, plaider, madrasser og tilbehør. Du kan finde det hele på deres hjemmeside futonhouse.dk.