Sådan kan du få flotte kanter rundt om dine bede

Sådan kan du få flotte kanter rundt om dine bede

Sådan kan du få flotte kanter rundt om dine bede

Kender du det, at du lige har brugt en hel weekend på at luge ukrudt i haven, og at du allerede efter kort tid føler, at der er ukrudt over alt igen. Måske er du særligt irriteret over, at dine kanter mellem bedene og græsset ikke kan komme til at stå snorlige, men at det virker som om, at der hele tiden er noget græs, der får sneget sig ind i bedet. 

Hvis du gerne vil være sikker på at have en bedkant, der bare står snorlige, er det en god ide for dig, at du køber nogle metalskinner at sætte ned mellem græsset og bedet. Dem kan du for eksempel købe på lyngeshop.dk.

Du vil næsten ikke kunne se græskanterne af metal, når de først er skubbet godt ned i jorden, men det vil gøre en verden til forskel, når du har fået sat dem op. Bedkanterne af metal er med til at gøre, at afgræsningen mellem græsset og bedet kommer til at stå fuldstændig skarpt – uden at du behøver at lægge andet arbejde i det end at sætte kanterne ned. 

Græskanterne af metal er derfor virkelig en af de genstande, der kan hjælpe dig til at spare rigtig meget tid, når du er i haven.